Diensten zakelijk

tapijt

Tapijt reinigen

 

Een tapijt of vloerkleed voelt warm en behaaglijk aan uw voeten en zorgt voor een stijlvolle aankleding van uw woon- of werkinterieur, maar is lastig schoon te maken.

Autostoel reinigen

 

Het schoonmaken van het interieur van de auto beperkt zich meestal tot stofzuigen en het gebruik van een reinigingsdoekje. Het grondig en vakkundig autostoel reinigen is een intensieve klus.

Zorgstoel reinigen

 

Zorgstoelen worden zowel privé thuis als in zorginstellingen intensief gebruikt. Een zorgstoel heeft het zitcomfort van een relaxstoel en heeft vaak een brandwerende en incontinentiebestendige stoffering.

Vergaderstoel reinigen

 

Iedere vergaderstoel of conferentiestoel dient periodiek te worden gereinigd, mede omdat deze stoelen niet alle dagen worden gebruikt voor vergaderingen, besprekingen of presentaties.

stoelen

Stoelen reinigen

 

Stoelen reinigen wordt vaak onvolledig gedaan of over het hoofd gezien, terwijl er heel veel vuil, stof of vet op de stoelen kan zitten. Bovendien nestelt de huisstofmijt zich graag in de stoelnaden.

Bureaustoel reinigen

 

Bureaustoelen zijn de meest vervuilde meubels op kantoor. Ze worden dagelijks door medewerkers gebruikt, die naast het kantoorwerk vaak nog allerlei andere activiteiten achter het bureau verrichten.

Restaurantstoel reinigen

 

Het wordt vaak vergeten of als onmogelijk beschouwd: een restaurantstoel reinigen. Niets is minder waar. Net als de keuken en het eten horen de stoelen in een restaurant schoon en fris te zijn.

Bioscoopstoel reinigen

 

Bioscoopstoelen en theaterstoelen worden veel gebruikt en hebben het vaak zwaar te verduren. Op de luxe stoelen wordt niet alleen naar een film, of voorstelling gekeken, maar ook gegeten of gedronken.

WhatsApp ons
Call Now Button