Bioscoopstoel theaterstoel reinigen

Een schone bioscoopstoel, wel zo fijn.

Bioscoopstoelen en theaterstoelen worden veelvuldig gebruikt en hebben het vaak zwaar te verduren. Op de luxe stoelen wordt niet alleen naar een film, voorstelling of uitvoering gekeken, maar ook gegeten en gedronken. Er wordt regelmatig frisdrank, bier en allerlei zoete lekkernijen op de comfortabele zitplekken gemorst. Daarnaast raken de bioscoop- of theaterstoelen bij onvoldoende reiniging vervuild met huidvet, dode haarcellen, huidschilfers, haargel, make-up en kauwgom. Bioscoopstoel/theaterstoel reinigen is noodzakelijk om huisstofmijt, bacteriën en schimmels te voorkomen. Meubelreinigeraanhuis.nl is hierin gespecialiseerd en beschikt over de kennis, ervaring en juiste apparaten en schoonmaakmiddelen om bioscoopstoel/theaterstoel reinigen tot een succes te maken.

Klachten en slijtage voorkomen met bioscoopstoel/theaterstoel reinigen

Bioscoopstoel/theaterstoel reinigen is tevens nodig om vroegtijdige slijtage en vervanging van de zitmeubels te voorkomen. Bovendien zitten bezoekers niet graag op een vieze of geurende stoel. Het kan reden zijn, dat zij niet meer terugkeren naar de bioscoop of het theater. Het inhaleren van onzichtbaar vuil in de vorm van fijnstof en bacteriën kan tot allergische klachten leiden, zoals niezen, verstopte neus, benauwdheid, tranende of jeukende ogen, eczeem of astma. Laat daarom uw bioscoopstoel/theaterstoel reinigen door Meubelreinigeraanhuis.nl voor een schoon, fris en mooi resultaat.

Gratis proefreiniging

100% milieuvriendelijk

Hoge kwaliteit meubelreiniging

Reinigen op locatie, geen gesleep met meubels

Verwijdert huisstofmijt

Helpt tegen hooikoorts en andere allergieën

Wat bieden we?

Bureaustoel reinigen

 

Bureaustoelen zijn de meest vervuilde meubels op kantoor. Ze worden dagelijks door medewerkers gebruikt, die naast het kantoorwerk vaak nog allerlei andere activiteiten achter het bureau verrichten.

Zorgstoel reinigen

 

Zorgstoelen worden zowel privé thuis als in zorginstellingen intensief gebruikt. Een zorgstoel heeft het zitcomfort van een relaxstoel en heeft vaak een brandwerende stoffering.

Restaurantstoel reinigen

 

Het wordt vaak vergeten of als onmogelijk beschouwd: een restaurantstoel reinigen. Niets is minder waar. Net als het bestek en de tafels, horen de stoelen schoon en fris te zijn.

Vergaderstoel reinigen

 

Iedere vergaderstoel of conferentiestoel dient periodiek te worden gereinigd, mede omdat deze stoelen niet alle dagen worden gebruikt voor vergaderingen, besprekingen of presentaties.

stoelen

Stoelen reinigen

 

Stoelen reinigen wordt vaak onvolledig gedaan of over het hoofd gezien, terwijl er heel veel vuil, stof of vet op de stoelen kan zitten. Bovendien nestelt de huisstofmijt zich graag in de stoelnaden.

tapijt

Tapijt reinigen

 

Een tapijt of vloerkleed voelt warm en behaaglijk aan uw voeten en zorgt voor een stijlvolle aankleding van uw woon- of werkinterieur, maar is lastig schoon te maken.

Autostoel reinigen

 

Het schoonmaken van het interieur van de auto beperkt zich meestal tot stofzuigen en het gebruik van een reinigingsdoekje. Het grondig en vakkundig autostoel reinigen is een intensieve klus.

Bioscoopstoel/theaterstoel reinigen met grondige dieptereiniging

Meubelreinigeraanhuis.nl is hét adres voor bioscoopstoel/theaterstoel reinigen, maar ook voor het reinigen van onder meer kerkstoelen, auditoriumstoelen en congreszaalstoelen. Deze stoelen worden door vele mensen gebruikt en dienen daarom periodiek te worden schoongemaakt. Alleen stofzuigen en afnemen met een doekje is niet voldoende. Meubelreinigeraanhuis.nl gaat met dieptereiniging de  vervuiling te lijf. Met een reinigings- en desinfectievloeistof wordt het vuil losgeweekt en afgezogen. Er wordt hierbij geen overvloedige hoeveelheid water gebruikt. De stoelen kunnen ietsjes vochtig worden. Dankzij onze professionele blower is er sprake van een korte droogtijd, zodat de bioscoop- of theaterstoelen al na enkele uren weer kunnen worden gebruikt.

Overtuig u en vraag een gratis proefreiniging aan

Meubelreinigeraanhuis.nl zorgt voor hygiënische bioscoopstoel/theaterstoel reinigen, waarbij ook de vettige aanslag op de armleuningen niet wordt vergeten. Met impregneren wordt een vuil- en vochtwerende beschermlaag aangebracht. Wij kunnen u op maat adviseren over de frequentie en soort reiniging van uw zitmeubilair, zodat dit er altijd netjes en verzorgd uitziet. Bent u nieuwsgierig naar het resultaat? Vraag een gratis proefreiniging aan. Bel, e-mail (info@schonevloeren.nl) of gebruik het online formulier voor het maken van een afspraak of het aanvragen van een vrijblijvende, scherpe offerte.

Gebruik onderstaand formulier om een offerte aan te vragen.

  • Over de reiniging

  • Uw gegevens

  • Hoe kunnen we u bereiken?

  • Hier sturen we de vrijblijvende offerte naar toe.

WhatsApp ons
Call Now Button