Urine uit meubels verwijderen

Urine op uw tapijt of meubels? Wij hebben de oplossing!

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Het kan gebeuren dat uw huisdier of baby op uw bank of fauteuil plast. Urine uit meubels verwijderen is niet eenvoudig en vraagt een speciale aanpak. Meubelreinigeraanhuis.nl kan met een deskundige en zorgvuldige dieptereiniging de urinevlek uit uw meubel verwijderen én de doordringende urinegeur laten verdwijnen. Wacht niet te lang met het inroepen van onze hulp, want hoe eerder het ongelukje wordt aangepakt hoe eenvoudiger urine uit meubels verwijderen is. Met onze moderne reinigingsapparatuur en effectieve schoonmaakmiddelen zorgen wij ervoor, dat uw meubel vrij van urinesporen wordt en weer fris ruikt.

Urine uit meubels verwijderen en penetrante geur weg

Het kan zomaar gebeuren: uw hond of kat plast tegen de bank of stoel, of uw baby ligt zonder luier op de bank en begint te plassen. Meubelreinigeraanhuis.nl heeft de expertise en ervaring om het urineprobleem op te lossen, waarbij zowel de urinevlek als penetrante urinegeur wordt aangepakt. Urine uit meubels verwijderen is specialistenwerk. Bij de grondige dieptereiniging wordt onder hoge druk reinigings- en desinfectievloeistof ingespoten. Uw meubel wordt van de urinevlek ontdaan en de sterke urinegeur wordt verdreven en vervangen door een frisse geur. Uw meubel kan bij de verwijdering van de urinevlek wat vochtig worden. Wij beschikken over een professionele blower die het droogproces versnelt, zodat uw meubel na enkele uren droog en weer gebruiksklaar is.

Gratis proefreiniging

100% milieuvriendelijk

Hoge kwaliteit meubelreiniging

Reinigen op locatie, geen gesleep met meubels

Verwijdert huisstofmijt

Helpt tegen hooikoorts en andere allergieën

Wat bieden we?

Bankstel reinigen

 

Uw bank of bankstel is een blikvanger in uw interieur. Op de bank wordt geleefd. Professioneel bank of bankstel reinigen is van belang om uw zitmeubel schoon, fris en mooi te houden.

Eetkamer stoel reinigen

 

Eetkamerstoel reinigen is bepaald geen overbodige luxe, want een ongeluk zit in een klein hoekje. Denk aan koffie of wijn morsen, etensresten die naast het bord en op de stoel belanden,

Matras reinigen

 

Matras reinigen wordt in tegenstelling tot het verschonen van het beddengoed niet of onvoldoende gedaan. Dat is niet verstandig, want mensen liggen dagelijks zo’n zes tot acht uur in bed.

kleed

Vloerkleed reinigen

 

Vloerkleed reiniging is een lastige klus. Een kleed wordt veel gebruikt waardoor er hardnekkige vlekken in kunnen gaan zitten. Daarnaast is een kleed vaak slachtoffer van het knoeien met eten of drinken.

stoelen

Stoelen reinigen

 

Stoelen reinigen wordt vaak onvolledig gedaan of over het hoofd gezien, terwijl er heel veel vuil, stof of vet op de stoelen kan zitten. Bovendien nestelt de huisstofmijt zich graag in de stoelnaden.

tapijt

Tapijt reinigen

 

Een tapijt of vloerkleed voelt warm en behaaglijk aan uw voeten en zorgt voor een stijlvolle aankleding van uw woon- of werkinterieur, maar is lastig schoon te maken.

Caravan interieur reinigen

 

Caravan interieur reinigen is een lastige klus. De kussens, matrassen, vaste stoelen en tapijt in caravans en campers krijgen gedurende uw vakanties en uitstapjes veel te verduren.

Leren bankstel reinigen

 

Meubelreinigeraanhuis.nl heeft de expertise, ervaring, moderne reinigingsmaterialen en effectieve schoonmaakmiddelen om uw bank te ontdoen van vuil, vlekken en nare geurtjes.

Stoffen bankstel reinigen

 

Voor een stoffen bankstel reinigen is stofzuigen en het oppervlakkige vuil met een vochtig doekje verwijderen niet voldoende. Een grondige reiniging van uw zitmeubel vraagt méér.

Fateuil reinigen

 

Niets zo storend als een vlek in uw fauteuil, of de penetrante urinegeur van een huisdier die tegen uw relaxstoel heeft geplast. Roep voor fauteuil reinigen de deskundige hulp in van Meubelreinigeraanhuis.nl.

Autostoel reinigen

 

Het schoonmaken van het interieur van de auto beperkt zich meestal tot stofzuigen en het gebruik van een reinigingsdoekje. Het grondig en vakkundig autostoel reinigen is een intensieve klus.

Zorgstoel reinigen

 

Zorgstoelen worden zowel privé thuis als in zorginstellingen intensief gebruikt. Een zorgstoel heeft het zitcomfort van een relaxstoel en heeft vaak een brandwerende stoffering.

Urine uit meubels verwijderen, met aansluitend impregneren

Meubelreinigeraanhuis.nl is gespecialiseerd in urine uit meubels verwijderen, met een stoffen, lederen, suède of kunststof bekleding. Naast de meubelreiniging kunnen wij uw meubel impregneren, ofwel voorzien van een veilige beschermlaag die vet-, vuil- en vochtafstotend is. Mocht het nog eens gebeuren dat uw huisdier of baby op de bank of stoel plast, heeft u tijd om het urinevocht met een vochtig doekje te verwijderen. Door het impregneren dringt de urine namelijk niet direct in de vezels van de meubelbekleding door. U bent uw meubel niet wekenlang kwijt. Meubelreinigeraanhuis.nl verricht urine uit meubels verwijderen op locatie, bij u thuis en op een dag en tijdstip dat u het beste schikt.

Maak direct een afspraak of vraag een offerte aan

Wilt u urine uit meubels verwijderen? Maak telefonisch of per e-mail (info@schonevloeren.nl) een afspraak met Meubelreinigeraanhuis.nl. Of vul het online formulier in voor een vrijblijvende, scherpe offerte. U krijgt snel een passend aanbod.

Gebruik onderstaand formulier om een offerte aan te vragen.

  • Over de reiniging

  • Uw gegevens

  • Hoe kunnen we u bereiken?

  • Hier sturen we de vrijblijvende offerte naar toe.

WhatsApp ons
Call Now Button