Meubels impregneren

Voorkomen dat u wéér vieze meubels heeft? Laat ze impregneren

Na het reinigen van uw meubels door de specialisten van Meubelreinigeraanhuis.nl is het handig en verstandig om voor meubels impregneren te kiezen. Uw mooie meubels worden voorzien van een veilige beschermlaag die er voor zorgt dat gemorst eten en drinken minder snel in de meubelstof trekken.

Na het impregneren is uw bank, fauteuil, eetkamerstoel, zorgstoel, bureaustoel, vergaderstoel, restaurantstoel, autostoel of bioscoop- of theaterstoel makkelijker schoon te maken.

Door meubels impregneren blijft uw meubilair er net en stijlvol uitzien en wordt de levensduur van uw meubels verlengd. Meubelreinigeraanhuis.nl heeft de kennis en jarenlange ervaring en hoge kwaliteit impregneermiddel om elke meubelstof deskundig te behandelen.

Extra beschermlaag tegen vocht, vuil en vet

Meubels impregneren betekent een onzichtbare beschermlaag op de meubels aanbrengen. Deze laag is niet te voelen of te ruiken, maar u merkt meteen dat vuil, vet en vocht minder kans krijgen om zich in de meubelstof vast te zetten. Meubelreinigeraanhuis.nl impregneert zowel nieuwe als bestaande meubels van particulieren, bedrijven en instellingen door heel Nederland. De speciale moleculaire structuur van het impregneermiddel zorgt ervoor dat stof, vuil, vet en vocht niet direct in de stofvezels van uw meubilair dringt. U heeft door meubels impregneren de tijd om bijvoorbeeld het gemorste drinken of eten met een doekje weg te vegen en te verwijderen.

Gratis proefreiniging

100% milieuvriendelijk

Hoge kwaliteit meubelreiniging

Reinigen op locatie, geen gesleep met meubels

Verwijdert huisstofmijt

Helpt tegen hooikoorts en andere allergieën

Wat bieden we?

Bankstel reinigen

Uw bank of bankstel is een blikvanger in uw interieur. Op de bank wordt geleefd. Professioneel bank of bankstel reinigen is van belang om uw zitmeubel schoon, fris en mooi te houden.

Eetkamer stoel reinigen

Eetkamerstoel reinigen is bepaald geen overbodige luxe, want een ongeluk zit in een klein hoekje. Denk aan koffie of wijn morsen, etensresten die naast het bord en op de stoel belanden,

Matras reinigen

Matras reinigen wordt in tegenstelling tot het verschonen van het beddengoed niet of onvoldoende gedaan. Dat is niet verstandig, want mensen liggen dagelijks zo’n zes tot acht uur in bed.

Caravan interieur reinigen

Caravan interieur reinigen is een lastige klus. De kussens, matrassen, vaste stoelen en tapijt in caravans en campers krijgen gedurende uw vakanties en uitstapjes veel te verduren.

Leren bankstel reinigen

Meubelreinigeraanhuis.nl heeft de expertise, ervaring, moderne reinigingsmaterialen en effectieve schoonmaakmiddelen om uw bank te ontdoen van vuil, vlekken en nare geurtjes.

Stoffen bankstel reinigen

Voor een stoffen bankstel reinigen is stofzuigen en het oppervlakkige vuil met een vochtig doekje verwijderen niet voldoende. Een grondige reiniging van uw zitmeubel vraagt méér.

Fateuil reinigen

Niets zo storend als een vlek in uw fauteuil, of de penetrante urinegeur van een huisdier die tegen uw relaxstoel heeft geplast. Roep voor fauteuil reinigen de deskundige hulp in van Meubelreinigeraanhuis.nl.

Urine uit meubels verwijderen

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Het kan gebeuren dat uw huisdier of baby op uw bank of fauteuil plast. Urine uit meubels verwijderen is niet eenvoudig en vraagt een speciale aanpak.

Zorgstoel reinigen

Zorgstoelen worden zowel privé thuis als in zorginstellingen intensief gebruikt. Een zorgstoel heeft het zitcomfort van een relaxstoel en heeft vaak een brandwerende stoffering.

Meubels impregneren bij u thuis of op uw zakelijke adres

Meubels impregneren kan worden toegepast op al de stoffen, lederen, suède, kunststof, viscose en vinyl meubilairbekleding. Ook een matras kan op deze wijze worden behandeld, met een hygiënisch schoon en fris resultaat. De extra beschermlaag behoedt u voor extra reinigings- en snellere vervangingskosten. Geïmpregneerde meubels zijn vaak ook brandvertragend en ze houden veel van het uv-licht van de zon tegen, met navenant minder kans op verkleuringen. Het meubels impregneren gebeurt op locatie, bij u thuis of op uw zakelijke adres. U hoeft dus niet met meubels te slepen of deze te transporteren en tijdelijk af te staan.

Kies voor kwaliteit, duurzaamheid en voordeel van meubels impregneren

Meubels impregneren werkt. Meubelreinigeraanhuis.nl weet exact welke impregneermiddelen welk effect hebben op de verschillende materialen. Kies voor kwaliteit, duurzaamheid en voordeel en neem contact met ons op voor meer informatie, advies, het maken van een afspraak of het aanvragen van een vrijblijvende, scherpe offerte. U kunt ons bellen, e-mailen (info@schonevloeren.nl) of gebruikmaken van het online formulier.

Gebruik onderstaand formulier om een offerte aan te vragen.

  • Over de reiniging

  • Uw gegevens

  • Hoe kunnen we u bereiken?

  • Hier sturen we de vrijblijvende offerte naar toe.

WhatsApp ons
Call Now Button