Fauteuil reinigen

Een professionele meubelreiniger langs laten komen op locatie?

Niets zo storend als een vlek in uw fauteuil, of de penetrante urinegeur van een huisdier die tegen uw relaxstoel heeft geplast. Roep voor fauteuil reinigen de deskundige hulp in van Meubelreinigeraanhuis.nl, die gespecialiseerd is in meubelreiniging voor privé, commercieel en zakelijk gebruik. Wij beschikken over de kennis, ervaring en juiste reinigingsmaterialen en schoonmaakmiddelen om u snel te laten genieten van een schone, fris ruikende fauteuil. U hoeft hiervoor de deur niet uit. Wij komen namelijk langs op locatie, bij u thuis of op uw zakelijke adres. U kunt zien wat er gebeurt en welk effectief resultaat fauteuil reinigen heeft. Ervaar het zelf en vraag een gratis proefreiniging aan bij Meubelreinigeraanhuis.nl.

Fauteuil reinigen: bij u thuis of op uw zakelijke adres

Een fauteuil behoort tot de meest gebruikte meubels in huis. In de naden hoopt vuil, stof, etensresten en huidschilfers zich op. Een ideale voedingsbodem voor de huisstofmijt, schimmels en bacteriën. Dit werkt nadelig op uw gezondheid, helemaal als u gevoelig bent voor hooikoorts of andere allergieën. Ook vlekken kunnen snel ontstaan, als gevolg van koffie of wijn morsen, een pen die inkt lekt, een spugende baby of vettige stoffen aan uw kleding die afgeven op de fauteuil. Meubelreinigeraanhuis.nl verwijdert bij een fauteuil reinigen de hardnekkigste vlekken, zodat uw stoel weer hygiënisch wordt en fris ruikt.

Gratis proefreiniging

100% milieuvriendelijk

Hoge kwaliteit meubelreiniging

Reinigen op locatie, geen gesleep met meubels

Verwijdert huisstofmijt

Helpt tegen hooikoorts en andere allergieën

Wat bieden we?

Bankstel reinigen

 

Uw bank of bankstel is een blikvanger in uw interieur. Op de bank wordt geleefd. Professioneel bank of bankstel reinigen is van belang om uw zitmeubel schoon, fris en mooi te houden.

Eetkamer stoel reinigen

 

Eetkamerstoel reinigen is bepaald geen overbodige luxe, want een ongeluk zit in een klein hoekje. Denk aan koffie of wijn morsen, etensresten die naast het bord en op de stoel belanden,

Matras reinigen

 

Matras reinigen wordt in tegenstelling tot het verschonen van het beddengoed niet of onvoldoende gedaan. Dat is niet verstandig, want mensen liggen dagelijks zo’n zes tot acht uur in bed.

kleed

Vloerkleed reinigen

 

Vloerkleed reiniging is een lastige klus. Een kleed wordt veel gebruikt waardoor er hardnekkige vlekken in kunnen gaan zitten. Daarnaast is een kleed vaak slachtoffer van het knoeien met eten of drinken.

stoelen

Stoelen reinigen

 

Stoelen reinigen wordt vaak onvolledig gedaan of over het hoofd gezien, terwijl er heel veel vuil, stof of vet op de stoelen kan zitten. Bovendien nestelt de huisstofmijt zich graag in de stoelnaden.

tapijt

Tapijt reinigen

 

Een tapijt of vloerkleed voelt warm en behaaglijk aan uw voeten en zorgt voor een stijlvolle aankleding van uw woon- of werkinterieur, maar is lastig schoon te maken.

Caravan interieur reinigen

 

Caravan interieur reinigen is een lastige klus. De kussens, matrassen, vaste stoelen en tapijt in caravans en campers krijgen gedurende uw vakanties en uitstapjes veel te verduren.

Leren bankstel reinigen

 

Meubelreinigeraanhuis.nl heeft de expertise, ervaring, moderne reinigingsmaterialen en effectieve schoonmaakmiddelen om uw bank te ontdoen van vuil, vlekken en nare geurtjes.

Stoffen bankstel reinigen

 

Voor een stoffen bankstel reinigen is stofzuigen en het oppervlakkige vuil met een vochtig doekje verwijderen niet voldoende. Een grondige reiniging van uw zitmeubel vraagt méér.

Autostoel reinigen

 

Het schoonmaken van het interieur van de auto beperkt zich meestal tot stofzuigen en het gebruik van een reinigingsdoekje. Het grondig en vakkundig autostoel reinigen is een intensieve klus.

Urine uit meubels verwijderen

 

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Het kan gebeuren dat uw huisdier of baby op uw bank of fauteuil plast. Urine uit meubels verwijderen is niet eenvoudig en vraagt een speciale aanpak.

Zorgstoel reinigen

 

Zorgstoelen worden zowel privé thuis als in zorginstellingen intensief gebruikt. Een zorgstoel heeft het zitcomfort van een relaxstoel en heeft vaak een brandwerende stoffering.

Fauteuil reinigen is specialistenwerk

Een fauteuil reinigen is geen standaardklus. Er zijn fauteuils van vele verschillende stoffen en leersoorten. Bovendien is elke vervuiling anders. Het is reden, dat Meubelreinigeraanhuis.nl eerst een testbehandeling uitvoert, om de mate van vervuiling te bepalen. Vervolgens vindt fauteuil reinigen plaats door een grondige dieptereiniging van het zitmeubel. Bij het vlekken verwijderen wordt uw fauteuil vaak wat vochtig, maar wij gebruiken een professionele blower om uw stoel snel te drogen en weer gebruiksklaar te maken. Laat uw fauteuil tevens impregneren ter extra bescherming tegen vuil en vocht.

Neem contact op voor advies, een afspraak of vrijblijvende offerte

Voor een goede fauteuil reinigen bent u gebaat bij een professionele aanpak. Meubelreinigeraanhuis.nl heeft de kennis van zaken om deze klus zorgvuldig en effectief te klaren.  Het reinigen van uw relaxstoel is goedkoper dan vervangen en nieuw kopen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie, advies, een afspraak of vrijblijvende offerte. U kunt ons bellen, e-mailen (info@schonevloeren.nl) of gebruikmaken van het online contactformulier.

Gebruik onderstaand formulier om een offerte aan te vragen.

  • Over de reiniging

  • Uw gegevens

  • Hoe kunnen we u bereiken?

  • Hier sturen we de vrijblijvende offerte naar toe.

WhatsApp ons
Call Now Button