Tapijt reinigen

Uw tapijt weer zo goed als nieuw?

Een tapijt of vloerkleed voelt warm en behaaglijk aan uw voeten en zorgt voor een stijlvolle aankleding van uw woon- of werkinterieur, maar is lastig schoon te maken. Laat uw tapijt reinigen door de ervaren specialisten van Meubelreinigeraanhuis.nl en reken af met ingelopen vuil en vet, opgehoopt stof en vieze vlekken en kringen. Wij gebruiken geavanceerde reinigingsapparatuur en effectieve schoonmaakmiddelen om uw tapijt weer zijn oorspronkelijke, authentieke uitstraling te geven en fris te laten ruiken. Ervaar het zelf en kies voor deskundig en voordelig tapijt reinigen door Meubelreinigeraanhuis.nl. Neem direct contact op en profiteer van een gratis proefreiniging.

tapijt reinigen

Tapijt reinigen goedkoper dan vervangen

Tapijt reinigen is een veel goedkoper oplossing dan het vervangen van uw vloerkleed en heeft vrijwel hetzelfde resultaat. Meubelreinigeraanhuis.nl verzorgt zowel een oppervlakkige als dieptereiniging voor een maximale vlekverwijdering. Het reinigen van tapijt is vakwerk en dé manier om uw vloerkleed na een flinke opfrisbeurt weer zo goed als nieuw te krijgen. Een tapijt krijgt veel te verduren. Er wordt dagelijks op gelopen, met uw voetstappen neemt u zand, stof, vet en vuil mee naar binnen. Dit nestelt zich tussen de haren van het tapijt. Stofzuigen helpt dan niet meer. Onze medewerkers hebben de kennis, ervaring, materialen en middelen voor grondig tapijt reinigen met blinkend resultaat.

Gratis proefreiniging

100% milieuvriendelijk

Hoge kwaliteit meubelreiniging

Reinigen op locatie, geen gesleep met meubels

Verwijdert huisstofmijt

Helpt tegen hooikoorts en andere allergieën

Wat bieden we?

Bankstel reinigen

 

Uw bank of bankstel is een blikvanger in uw interieur. Op de bank wordt geleefd. Professioneel bank of bankstel reinigen is van belang om uw zitmeubel schoon, fris en mooi te houden.

Eetkamer stoel reinigen

 

Eetkamerstoel reinigen is bepaald geen overbodige luxe, want een ongeluk zit in een klein hoekje. Denk aan koffie of wijn morsen, etensresten die naast het bord en op de stoel belanden,

Matras reinigen

 

Matras reinigen wordt in tegenstelling tot het verschonen van het beddengoed niet of onvoldoende gedaan. Dat is niet verstandig, want mensen liggen dagelijks zo’n zes tot acht uur in bed.

kleed

Vloerkleed reinigen

 

Vloerkleed reiniging is een lastige klus. Een kleed wordt veel gebruikt waardoor er hardnekkige vlekken in kunnen gaan zitten. Daarnaast is een kleed vaak slachtoffer van het knoeien met eten of drinken.

stoelen

Stoelen reinigen

 

Stoelen reinigen wordt vaak onvolledig gedaan of over het hoofd gezien, terwijl er heel veel vuil, stof of vet op de stoelen kan zitten. Bovendien nestelt de huisstofmijt zich graag in de stoelnaden.

Autostoel reinigen

 

Het schoonmaken van het interieur van de auto beperkt zich meestal tot stofzuigen en het gebruik van een reinigingsdoekje. Het grondig en vakkundig autostoel reinigen is een intensieve klus.

Caravan interieur reinigen

 

Caravan interieur reinigen is een lastige klus. De kussens, matrassen, vaste stoelen en tapijt in caravans en campers krijgen gedurende uw vakanties en uitstapjes veel te verduren.

Leren bankstel reinigen

 

Meubelreinigeraanhuis.nl heeft de expertise, ervaring, moderne reinigingsmaterialen en effectieve schoonmaakmiddelen om uw bank te ontdoen van vuil, vlekken en nare geurtjes.

Stoffen bankstel reinigen

 

Voor een stoffen bankstel reinigen is stofzuigen en het oppervlakkige vuil met een vochtig doekje verwijderen niet voldoende. Een grondige reiniging van uw zitmeubel vraagt méér.

Fateuil reinigen

 

Niets zo storend als een vlek in uw fauteuil, of de penetrante urinegeur van een huisdier die tegen uw relaxstoel heeft geplast. Roep voor fauteuil reinigen de deskundige hulp in van Meubelreinigeraanhuis.nl.

Urine uit meubels verwijderen

 

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Het kan gebeuren dat uw huisdier of baby op uw bank of fauteuil plast. Urine uit meubels verwijderen is niet eenvoudig en vraagt een speciale aanpak.

Zorgstoel reinigen

 

Zorgstoelen worden zowel privé thuis als in zorginstellingen intensief gebruikt. Een zorgstoel heeft het zitcomfort van een relaxstoel en heeft vaak een brandwerende stoffering.

tapijten reinigen

Alle soorten tapijt reinigen met blinkend resultaat

Tapijt past in elk interieur, in huis, op kantoor, op school of in een winkel, bedrijfsruimte of openbaar gebouw. Meubelreinigeraanhuis.nl kan alle soorten tapijt reinigen. Van kamerbreed tapijt of karpet tot tapijttegels of lopers. Ook de trap kan worden meegenomen en worden verlost van bacteriën, schimmels, haren, dode huidcellen of huisstofmijt. Wij komen bij u thuis of op uw commerciële of zakelijke adres, zodat u uw tapijt niet hoeft te verslepen of transporteren. Bij een testreiniging stellen wij de mate van vervuiling vast. Met onze vlekkenmachine voor tapijt reinigen worden hardnekkige vlekken van bijvoorbeeld koffie, inkt, wijn, chocolade, spuug of urine van huisdieren verwijderd.

Uw tapijt laten reinigen door een vakman

Meubelreinigeraanhuis.nl beschikt over een professionele blower om uw tapijt weer snel droog en gebruiksklaar te krijgen. Na het schadevrij tapijt reinigen door Meubelreinigeraanhuis.nl kan uw vloerkleed weer voor jaren mee. Besteed deze gespecialiseerde klus aan een vakman en bel, e-mail (info@schonevloeren.nl) of vul het contactformulier of offerteformulier in voor meer informatie, advies of een vrijblijvende offerte voor tapijt reinigen door Meubelreinigeraanhuis.nl.

Gebruik onderstaand formulier om een offerte aan te vragen.

  • Over de reiniging

  • Uw gegevens

  • Hoe kunnen we u bereiken?

  • Hier sturen we de vrijblijvende offerte naar toe.

WhatsApp ons
Call Now Button