Hoe werkt het

Meubelreiniging, hoe werkt het nou eigenlijk?

Meubelreinigeraanhuis.nl is gespecialiseerd in het reinigen van stoffen en lederen banken, bankstellen, fauteuils, allerhande stoelen, matrassen, trapbekledingen, tapijten en auto– en caravaninterieurs voor privé, commercieel en zakelijk gebruik. Onze vakbekwame en ervaren medewerkers beschikken over de modernste reinigingsmaterialen en milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen om uw meubels op professionele wijze te reinigen en nare geurtjes te laten verdwijnen. U hoeft hiervoor de deur niet uit. Wij voeren de werkzaamheden bij u thuis of op uw werklocatie uit. Vraag direct een proefreiniging aan bij Meubelreinigeraanhuis.nl en geniet van meubelen die heerlijk schoon zijn en weer fris ruiken.

Testreiniging om mate van vervuiling meubel vast te stellen

Meubelen worden dagelijks intensief gebruikt. Met alleen stofzuigen worden uw bankstel, stoelen, tapijt en vloerkleed onvoldoende schoon. Bij een grondige reiniging door Meubelreinigeraanhuis.nl worden stof, vuil, vlekken, bacteriën, schimmels en huisstofmijt effectief verwijderd. Dit is positief voor uw gezondheid, zeker als u last van hooikoorts of allergieën hebt. Meubelreinigeraanhuis.nl komt langs op een dag en tijdstip dat u het beste uitkomt. Onze medewerker inspecteert het te reinigen meubel en voert een testreiniging uit om de mate van vervuiling vast te stellen. Dit maakt een gerichte aanpak mogelijk.

Gratis proefreiniging

100% milieuvriendelijk

Hoge kwaliteit meubelreiniging

Reinigen op locatie, geen gesleep met meubels

Verwijdert huisstofmijt

Helpt tegen hooikoorts en andere allergieën

Wat bieden we?

Bankstel reinigen

 

Uw bank of bankstel is een blikvanger in uw interieur. Op de bank wordt geleefd. Professioneel bank of bankstel reinigen is van belang om uw zitmeubel schoon, fris en mooi te houden.

Eetkamer stoel reinigen

 

Eetkamerstoel reinigen is bepaald geen overbodige luxe, want een ongeluk zit in een klein hoekje. Denk aan koffie of wijn morsen, etensresten die naast het bord en op de stoel belanden,

Matras reinigen

 

Matras reinigen wordt in tegenstelling tot het verschonen van het beddengoed niet of onvoldoende gedaan. Dat is niet verstandig, want mensen liggen dagelijks zo’n zes tot acht uur in bed.

Caravan interieur reinigen

 

Caravan interieur reinigen is een lastige klus. De kussens, matrassen, vaste stoelen en tapijt in caravans en campers krijgen gedurende uw vakanties en uitstapjes veel te verduren.

Leren bankstel reinigen

 

Meubelreinigeraanhuis.nl heeft de expertise, ervaring, moderne reinigingsmaterialen en effectieve schoonmaakmiddelen om uw bank te ontdoen van vuil, vlekken en nare geurtjes.

Stoffen bankstel reinigen

 

Voor een stoffen bankstel reinigen is stofzuigen en het oppervlakkige vuil met een vochtig doekje verwijderen niet voldoende. Een grondige reiniging van uw zitmeubel vraagt méér.

Fateuil reinigen

 

Niets zo storend als een vlek in uw fauteuil, of de penetrante urinegeur van een huisdier die tegen uw relaxstoel heeft geplast. Roep voor fauteuil reinigen de deskundige hulp in van Meubelreinigeraanhuis.nl.

Urine uit meubels verwijderen

 

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Het kan gebeuren dat uw huisdier of baby op uw bank of fauteuil plast. Urine uit meubels verwijderen is niet eenvoudig en vraagt een speciale aanpak.

Zorgstoel reinigen

 

Zorgstoelen worden zowel privé thuis als in zorginstellingen intensief gebruikt. Een zorgstoel heeft het zitcomfort van een relaxstoel en heeft vaak een brandwerende stoffering.

Dieptereiniging en vlekkenverwijdering voor maximaal resultaat

Na de testreiniging volgt een dieptereiniging met een moderne dieptereinigingsmachine en effectieve schoonmaakproducten. Met onze aanpak worden ook hardnekkige vlekken van koffie, wijn, inkt of urine van huisdieren verwijderd. Meubels reinigen is vakwerk, iedere vlek vraagt een specifieke aanpak. In overleg met u wordt besloten of de vlekken in uw bank, stoel, matras, tapijt of vloerkleed door onze vlekkenmachine worden verwijderd. Uw meubel wordt hierbij wat vochtig. Meubelreinigeraanhuis.nl beschikt over een professionele blower die het droogproces versnelt. U kunt dus weer snel gebruikmaken van uw meubels. Door impregneren krijgt uw meubel bovendien extra bescherming tegen vocht en vuil.

Meubelreiniging is goedkoper dan meubelvervanging

Meubelreinigeraanhuis.nl werkt voor particulieren, bedrijven en instellingen door heel Nederland en zorgt er met een professionele en voordelige reiniging van hoge kwaliteit voor, dat uw meubels weer hygiënisch zijn en fris ruiken. U heeft geen gesleep met meubels, want wij reinigen op locatie. Neem meteen telefonisch of per e-mail (info@schonevloeren.nl) contact op voor meer informatie, advies of het maken van een afspraak. U profiteert van een gratis proefreiniging. Of vul het formulier op onze website in, zodat wij u een vrijblijvend en passend aanbod kunnen doen.

Gebruik onderstaand formulier om een offerte aan te vragen.

  • Over de reiniging

  • Uw gegevens

  • Hoe kunnen we u bereiken?

  • Hier sturen we de vrijblijvende offerte naar toe.

WhatsApp ons
Call Now Button