Matras reinigen

Uw matras weer zo goed als nieuw?

Matras reinigen wordt in tegenstelling tot het verschonen van het beddengoed niet of onvoldoende gedaan. Dat is niet verstandig, want mensen liggen dagelijks zo’n zes tot acht uur in bed en verliezen daarbij zweet, huidschilfers, haren en huidvet. Ook kan er sprake zijn van urine-, bloed- of spuugvlekken in de matras. Matras reinigen is van groot belang, want zonder dat u het merkt is uw matras een broedplaats van huisstofmijt, bacteriën en schimmels. Niet echt een fijne gedachte. U loopt het risico van gezondheidsklachten. Meubelreinigeraanhuis.nl biedt een passende oplossing met een deskundige en voordelige dieptereiniging van uw matras, zodat u weer van een gezonde nachtrust kunt genieten.

Reiniging van matras beschermt tegen allergieën en slijtage

Onderzoek heeft aangetoond dat meer dan 90% van de matrassen redelijk tot flink vervuild is met huisstofmijt, bacteriën en schimmels. Matras reinigen beschermt uzelf en uw gezinsleden tegen allergieën en gezondheidsklachten, zoals niezen, benauwdheid, verstopte neus, jeukende of tranende ogen, eczeem, hoofdpijn, astma of vermoeidheid. Meubelreinigeraanhuis.nl is gespecialiseerd in matras reinigen, waarbij onder hoge druk reinigings- en desinfectievloeistof in en op het matras wordt gespoten. Het vuil komt los en wordt afgezogen. Wij beschikken over de nieuwste apparaten en beste schoonmaakmiddelen om alle soorten vlekken grondig te verwijderen. Tevens gebruiken wij een professionele blower om het droogproces na de behandeling te versnellen. U kunt hierdoor al enkele uren na het matras reinigen weer op een schoon, droog en fris ruikend bed liggen.

Gratis proefreiniging

100% milieuvriendelijk

Hoge kwaliteit meubelreiniging

Reinigen op locatie, geen gesleep met meubels

Verwijdert huisstofmijt

Helpt tegen hooikoorts en andere allergieën

Wat bieden we?

Bankstel reinigen

 

Uw bank of bankstel is een blikvanger in uw interieur. Op de bank wordt geleefd. Professioneel bank of bankstel reinigen is van belang om uw zitmeubel schoon, fris en mooi te houden.

Eetkamer stoel reinigen

 

Eetkamerstoel reinigen is bepaald geen overbodige luxe, want een ongeluk zit in een klein hoekje. Denk aan koffie of wijn morsen, etensresten die naast het bord en op de stoel belanden,

Autostoel reinigen

 

Het schoonmaken van het interieur van de auto beperkt zich meestal tot stofzuigen en het gebruik van een reinigingsdoekje. Het grondig en vakkundig autostoel reinigen is een intensieve klus.

kleed

Vloerkleed reinigen

 

Vloerkleed reiniging is een lastige klus. Een kleed wordt veel gebruikt waardoor er hardnekkige vlekken in kunnen gaan zitten. Daarnaast is een kleed vaak slachtoffer van het knoeien met eten of drinken.

stoelen

Stoelen reinigen

 

Stoelen reinigen wordt vaak onvolledig gedaan of over het hoofd gezien, terwijl er heel veel vuil, stof of vet op de stoelen kan zitten. Bovendien nestelt de huisstofmijt zich graag in de stoelnaden.

tapijt

Tapijt reinigen

 

Een tapijt of vloerkleed voelt warm en behaaglijk aan uw voeten en zorgt voor een stijlvolle aankleding van uw woon- of werkinterieur, maar is lastig schoon te maken.

Caravan interieur reinigen

 

Caravan interieur reinigen is een lastige klus. De kussens, matrassen, vaste stoelen en tapijt in caravans en campers krijgen gedurende uw vakanties en uitstapjes veel te verduren.

Leren bankstel reinigen

 

Meubelreinigeraanhuis.nl heeft de expertise, ervaring, moderne reinigingsmaterialen en effectieve schoonmaakmiddelen om uw bank te ontdoen van vuil, vlekken en nare geurtjes.

Stoffen bankstel reinigen

 

Voor een stoffen bankstel reinigen is stofzuigen en het oppervlakkige vuil met een vochtig doekje verwijderen niet voldoende. Een grondige reiniging van uw zitmeubel vraagt méér.

Fateuil reinigen

 

Niets zo storend als een vlek in uw fauteuil, of de penetrante urinegeur van een huisdier die tegen uw relaxstoel heeft geplast. Roep voor fauteuil reinigen de deskundige hulp in van Meubelreinigeraanhuis.nl.

Urine uit meubels verwijderen

 

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Het kan gebeuren dat uw huisdier of baby op uw bank of fauteuil plast. Urine uit meubels verwijderen is niet eenvoudig en vraagt een speciale aanpak.

Zorgstoel reinigen

 

Zorgstoelen worden zowel privé thuis als in zorginstellingen intensief gebruikt. Een zorgstoel heeft het zitcomfort van een relaxstoel en heeft vaak een brandwerende stoffering.

Matras reinigen met beschermende impregneerlaag

Met een vakkundig en zorgvuldig matras reinigen verlengt u de levensduur van uw matras. U kunt deze voorzien van een beschermende impregneerlaag, dat uw matras vocht- en vuilafstotend maakt. Meubelreinigeraanhuis.nl komt langs op locatie. U bent geen tijd en energie kwijt aan het verslepen of transport van uw matras, dat u ook niet dagenlang kwijt bent. U slaapt nog dezelfde avond op een fris en hygiënisch matras. Ervaar het zelf en vraag een gratis proefreiniging aan.

Afspraak maken of offerte aanvragen voor matras reinigen

Mensen brengen een derde van hun leven door in bed. Geniet van een heerlijke en gezonde nachtrust en kies voor matras reinigen door de specialisten van Meubelreinigeraanhuis.nl. Maak direct telefonisch of per e-mail (info@schonevloeren.nl) een afspraak of vraag om deskundig advies. Of vul meteen het online formulier in voor een vrijblijvende, scherpe offerte. U krijgt snel een passend aanbod.

Gebruik onderstaand formulier om een offerte aan te vragen.

  • Over de reiniging

  • Uw gegevens

  • Hoe kunnen we u bereiken?

  • Hier sturen we de vrijblijvende offerte naar toe.

WhatsApp WhatsApp ons
Call Now Button