Restaurantstoel reinigen

Verwen uw klanten; laat uw restaurantstoelen reinigen

Het wordt vaak vergeten of als onmogelijk beschouwd: een restaurantstoel reinigen. Niets is minder waar. Net als het bestek, de tafels, vloerbedekking, toiletten en prullenbakken horen de stoelen in een restaurant schoon en fris te zijn. Restaurantstoelen zijn een kweekplaats voor huisstofmijt, bacteriën, schimmels en andere schadelijke micro-organismes. Daarbij komen uw klanten het meest met dit meubel in aanraking. Laat professioneel en zorgvuldig uw restaurantstoel reinigen door Meubelreinigeraanhuis.nl. Dan bent u verzekerd van hygiënische en goed uitziende stoelen, waar uw gasten graag urenlang op zitten.

Hygiënische stoel medebepalend bij restaurantkeuze

Voordelig en effectief restaurantstoel reinigen betaalt zich dubbel en dwars terug, want hiermee is de kans groter dat uw klanten terugkomen. Gasten in een restaurant willen namelijk dat alles schoon en netjes is. Het is een van de voornaamste criteria bij de restaurantkeuze. Ook al is het eten van goede kwaliteit en gunstig geprijsd, als het zitmeubilair of andere zaken onhygiënisch zijn haakt de consument af voor een volgend bezoek. Meubelreinigeraanhuis.nl kan periodiek uw restaurantstoel reinigen, of u nu stoffen, lederen, kunststof of andere bekleding heeft. Het is goedkoper dan vervanging van uw restaurantstoelen en het heeft evenzeer een net en verfrissend resultaat.

Gratis proefreiniging

100% milieuvriendelijk

Hoge kwaliteit meubelreiniging

Reinigen op locatie, geen gesleep met meubels

Verwijdert huisstofmijt

Helpt tegen hooikoorts en andere allergieën

Wat bieden we?

Bureaustoel reinigen

 

Bureaustoelen zijn de meest vervuilde meubels op kantoor. Ze worden dagelijks door medewerkers gebruikt, die naast het kantoorwerk vaak nog allerlei andere activiteiten achter het bureau verrichten.

Zorgstoel reinigen

 

Zorgstoelen worden zowel privé thuis als in zorginstellingen intensief gebruikt. Een zorgstoel heeft het zitcomfort van een relaxstoel en heeft vaak een brandwerende stoffering.

Autostoel reinigen

 

Het schoonmaken van het interieur van de auto beperkt zich meestal tot stofzuigen en het gebruik van een reinigingsdoekje. Het grondig en vakkundig autostoel reinigen is een intensieve klus.

Vergaderstoel reinigen

 

Iedere vergaderstoel of conferentiestoel dient periodiek te worden gereinigd, mede omdat deze stoelen niet alle dagen worden gebruikt voor vergaderingen, besprekingen of presentaties.

stoelen

Stoelen reinigen

 

Stoelen reinigen wordt vaak onvolledig gedaan of over het hoofd gezien, terwijl er heel veel vuil, stof of vet op de stoelen kan zitten. Bovendien nestelt de huisstofmijt zich graag in de stoelnaden.

tapijt

Tapijt reinigen

 

Een tapijt of vloerkleed voelt warm en behaaglijk aan uw voeten en zorgt voor een stijlvolle aankleding van uw woon- of werkinterieur, maar is lastig schoon te maken.

Bioscoopstoel reinigen

 

Bioscoopstoelen en theaterstoelen worden veelvuldig gebruikt en hebben het vaak zwaar te verduren. Op de luxe stoelen wordt niet alleen naar een film,  gekeken, maar ook gegeten en gedronken.

Restaurantstoel reinigen om klachten te voorkomen

Op één restaurantstoel wordt jaarlijks vele en vele uren gezeten. Als de stoelen vies of vuil zijn, kunnen zowel de klanten als uw personeel allerlei vervelende klachten krijgen, zoals geïrriteerde luchtwegen, benauwdheid, tranende of jeukende ogen, eczeem of zelfs vermoeidheid. Een niet gereinigde of gezogen restaurantstoel bevat zo tien- tot twintigmaal meer fijnstof dan goed is. Zorg daarom voor een gezond binnenklimaat en schakel Meubelreinigeraanhuis.nl in voor restaurantstoel reinigen. Met een speciale dieptereiniging worden onder hoge druk de beklede stoeldelen met een reinigings- en desinfectievloeistof behandeld. Het vuil wordt losgeweekt van de vezels en vervolgens afgezogen. Bij vlekkenverwijdering wordt de restaurantstoel een beetje vochtig. Onze professionele blower versnelt het droogproces, zodat u al weer snel de restaurantstoel kunt gebruiken.

Restaurantstoel reinigen in uw horecazaak

Meubelreinigeraanhuis.nl kan de restaurantstoelen impregneren voor extra bescherming tegen vuil en vocht. Maak nu een afspraak voor een gratis proefreiniging op locatie in uw horecazaak, of e-mail (info@schonevloeren.nl) of bel voor meer informatie of deskundig advies over restaurantstoel reinigen. Voor een vrijblijvende offerte op maat vult u even het online formulier in en u krijgt snel een passend aanbod.

Gebruik onderstaand formulier om een offerte aan te vragen.

  • Over de reiniging

  • Uw gegevens

  • Hoe kunnen we u bereiken?

  • Hier sturen we de vrijblijvende offerte naar toe.

WhatsApp ons
Call Now Button