Kleed reinigen

Uw kleed weer zo goed als nieuw?

In uw woning wordt geleefd. Met alle voetstappen in huis komt er vuil, stof en vet op uw vloerkleed of Perzisch tapijt. Er wordt koffie, wijn, inkt of chocolade op gemorst, uw baby kan erop gespuugd hebben of uw huisdier op geürineerd. Een grondige, vakkundige vloerkleed reiniging door de specialisten van Meubelreinigeraanhuis.nl is in alle gevallen de perfecte oplossing om uw tapijt weer zo goed als nieuw te krijgen en weer fris te laten ruiken. Wij maken gebruik van moderne reinigingsapparatuur en uitstekende, effectieve schoonmaakmiddelen. Neem direct contact op met Meubelreinigeraanhuis.nl voor voordelig en professioneel vloerkleed reiniging, inclusief een gratis proefreiniging.     

kleed reinigen

Deskundige reiniging van karpetten en (Perzische) tapijten

Uw tapijt krijgt na een vloerkleed reiniging een tweede leven. Alvorens Meubelreinigeraanhuis.nl tot schoonmaken overgaat, wordt uw vloerkleed uitgebreid geïnspecteerd op kleurdoorloop, soort vlekken en kringen en beschadigingen of zwakke plekken. Dit stelt ons in staat om de beste en veiligste reiniging uit te voeren, met behoud van de kwaliteit van uw vloerkleed. Het reinigen van een kostbaar, handgeknoopt Perzisch tapijt is specialistenwerk, waarbij moet worden voorkomen dat de kwetsbare wolvezel wordt aangetast of doorloop van kleuren plaatsvindt. Wij hebben bij een vloerkleed reiniging kennis en ervaring met de materialen, constructie en knoopwijze van onder meer Perzische, Berber en Nepalese tapijten.     

Gratis proefreiniging

100% milieuvriendelijk

Hoge kwaliteit meubelreiniging

Reinigen op locatie, geen gesleep met meubels

Verwijdert huisstofmijt

Helpt tegen hooikoorts en andere allergieën

Wat bieden we?

Bankstel reinigen

 

Uw bank of bankstel is een blikvanger in uw interieur. Op de bank wordt geleefd. Professioneel bank of bankstel reinigen is van belang om uw zitmeubel schoon, fris en mooi te houden.

Eetkamer stoel reinigen

 

Eetkamerstoel reinigen is bepaald geen overbodige luxe, want een ongeluk zit in een klein hoekje. Denk aan koffie of wijn morsen, etensresten die naast het bord en op de stoel belanden,

Matras reinigen

 

Matras reinigen wordt in tegenstelling tot het verschonen van het beddengoed niet of onvoldoende gedaan. Dat is niet verstandig, want mensen liggen dagelijks zo’n zes tot acht uur in bed.

Autostoel reinigen

 

Het schoonmaken van het interieur van de auto beperkt zich meestal tot stofzuigen en het gebruik van een reinigingsdoekje. Het grondig en vakkundig autostoel reinigen is een intensieve klus.

Stoelen reinigen

 

Stoelen reinigen wordt vaak onvolledig gedaan of over het hoofd gezien, terwijl er heel veel vuil, stof of vet op de stoelen kan zitten. Bovendien nestelt de huisstofmijt zich graag in de stoelnaden.

tapijt

Tapijt reinigen

 

Een tapijt of vloerkleed voelt warm en behaaglijk aan uw voeten en zorgt voor een stijlvolle aankleding van uw woon- of werkinterieur, maar is lastig schoon te maken.

Caravan interieur reinigen

 

Caravan interieur reinigen is een lastige klus. De kussens, matrassen, vaste stoelen en tapijt in caravans en campers krijgen gedurende uw vakanties en uitstapjes veel te verduren.

Leren bankstel reinigen

 

Meubelreinigeraanhuis.nl heeft de expertise, ervaring, moderne reinigingsmaterialen en effectieve schoonmaakmiddelen om uw bank te ontdoen van vuil, vlekken en nare geurtjes.

Stoffen bankstel reinigen

 

Voor een stoffen bankstel reinigen is stofzuigen en het oppervlakkige vuil met een vochtig doekje verwijderen niet voldoende. Een grondige reiniging van uw zitmeubel vraagt méér.

Fateuil reinigen

 

Niets zo storend als een vlek in uw fauteuil, of de penetrante urinegeur van een huisdier die tegen uw relaxstoel heeft geplast. Roep voor fauteuil reinigen de deskundige hulp in van Meubelreinigeraanhuis.nl.

Urine uit meubels verwijderen

 

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Het kan gebeuren dat uw huisdier of baby op uw bank of fauteuil plast. Urine uit meubels verwijderen is niet eenvoudig en vraagt een speciale aanpak.

Zorgstoel reinigen

 

Zorgstoelen worden zowel privé thuis als in zorginstellingen intensief gebruikt. Een zorgstoel heeft het zitcomfort van een relaxstoel en heeft vaak een brandwerende stoffering.

vloerkleed reinigen

Vloerkleed reiniging noodzakelijk vanwege intensief gebruik

Een periodieke vloerkleed reiniging is noodzakelijk vanwege het intensieve gebruik. Er wordt dagelijks op gelopen, gezeten en gespeeld. Naast het ingelopen vuil, vet en stof wordt het vloerkleed een verzamelplek van uitgevallen haren, dode huidcellen, bacteriën, schimmels, huisstofmijten, etenskruimels en gemorste vloeistoffen die zich aan het tapijt hechten. Een doekje of kruimeldief helpt onvoldoende.  Meubelreinigeraanhuis.nl biedt professionele hulp met een vloerkleed reiniging, waarbij u versteld staat van het resultaat. Het zorgt bovendien voor een gezond binnenklimaat, met reducering van de kans op allergieën.

Elk soort vloerkleed reiniging met mooi resultaat

Meubelreinigeraanhuis.nl verricht een vloerkleed reiniging voor elk soort tapijt. Van Berber, Nepalees of Perzisch tapijt tot een wollen of synthetisch vloerkleed, karpet of tapijttegels. Het is een stuk goedkoper dan het vervangen van uw vloerkleed. U hoeft uw vieze, doffe vloerkleed niet te verslepen of transporteren. Wij voeren onze reinigingswerkzaamheden bij u thuis of op uw zakelijke adres uit. Aarzel niet langer en bel, e-mail (info@schonevloeren.nl) of vul het contactformulier of offerteformulier in voor meer informatie, advies of een vrijblijvende offerte voor vloerkleed reiniging door Meubelreinigeraanhuis.nl.   

Gebruik onderstaand formulier om een offerte aan te vragen.

  • Over de reiniging

  • Uw gegevens

  • Hoe kunnen we u bereiken?

  • Hier sturen we de vrijblijvende offerte naar toe.

WhatsApp ons
Call Now Button