Bureaustoel reinigen

Uw bureaustoel weer zo goed als nieuw.

Bureaustoelen zijn de meest vervuilde meubels op kantoor. Ze worden dagelijks door medewerkers gebruikt, die naast het kantoorwerk vaak nog allerlei andere activiteiten achter het bureau verrichten. Circa 60% van de werknemers eet minimaal tweemaal per week achter zijn werkplek. De bureaustoel raakt vervuild met koffie- en theevlekken, broodkruimels, stofdeeltjes, dode huidcellen, uitgevallen haren, huisstofmijt en bacteriën. Alle reden voor een grondig bureaustoel reinigen door de vakmensen van Meubelreinigeraanhuis.nl. Kies voor een hygiënische en gezonde leefomgeving en schakel ons in voor bureaustoel reinigen met schoon en fris eindresultaat.

Een gezonder en hygiënischer leef- en werkklimaat

De kantooromgeving wordt regelmatig schoongemaakt, maar de bureaustoelen worden daarbij vaak overgeslagen of onvoldoende gereinigd. Met deskundig bureaustoel reinigen wordt zowel zichtbaar als onzichtbaar vuil verwijderd, zodat er geen stof, fijnstof en bacteriën meer in de lucht komen. Inhalering van deze stoffen kan leiden tot astmatische en allergische klachten als niezen, benauwdheid, verstopte neus, eczeem of tranende of jeukende ogen. Met bureaustoel reinigen door Meubelreinigeraanhuis.nl kunt u het ziekteverzuim omlaag brengen en het gezondheidsklimaat en de productiviteit bevorderen. Wij voeren de reiniging op locatie uit. U verliest geen tijd of geld aan transport of tijdelijke vervanging van de bureaustoelen.

Gratis proefreiniging

100% milieuvriendelijk

Hoge kwaliteit meubelreiniging

Reinigen op locatie, geen gesleep met meubels

Verwijdert huisstofmijt

Helpt tegen hooikoorts en andere allergieën

Wat bieden we?

Vergaderstoel reinigen

 

Iedere vergaderstoel of conferentiestoel dient periodiek te worden gereinigd, mede omdat deze stoelen niet alle dagen worden gebruikt voor vergaderingen, besprekingen of presentaties.

Zorgstoel reinigen

 

Zorgstoelen worden zowel privé thuis als in zorginstellingen intensief gebruikt. Een zorgstoel heeft het zitcomfort van een relaxstoel en heeft vaak een brandwerende stoffering.

Restaurantstoel reinigen

 

Het wordt vaak vergeten of als onmogelijk beschouwd: een restaurantstoel reinigen. Niets is minder waar. Net als het bestek en de tafels, horen de stoelen schoon en fris te zijn.

Bioscoopstoel reinigen

 

Bioscoopstoelen en theaterstoelen worden veelvuldig gebruikt en hebben het vaak zwaar te verduren. Op de luxe stoelen wordt niet alleen naar een film,  gekeken, maar ook gegeten en gedronken.

stoelen

Stoelen reinigen

 

Stoelen reinigen wordt vaak onvolledig gedaan of over het hoofd gezien, terwijl er heel veel vuil, stof of vet op de stoelen kan zitten. Bovendien nestelt de huisstofmijt zich graag in de stoelnaden.

tapijt

Tapijt reinigen

 

Een tapijt of vloerkleed voelt warm en behaaglijk aan uw voeten en zorgt voor een stijlvolle aankleding van uw woon- of werkinterieur, maar is lastig schoon te maken.

Autostoel reinigen

 

Het schoonmaken van het interieur van de auto beperkt zich meestal tot stofzuigen en het gebruik van een reinigingsdoekje. Het grondig en vakkundig autostoel reinigen is een intensieve klus.

Bureaustoel reinigen en impregneren tegen vocht en vuil

Bureaustoel reinigen gebeurt met een dieptereiniging, waarbij de reinigings- en desinfectievloeistof onder hoge druk op de stof wordt gespoten. Het vuil komt hierdoor los van de vezels, waarna het vocht en vuil grondig worden afgezogen. Meubelreinigeraanhuis.nl beschikt over een professionele blower om het droogproces te versnellen, zodat u weer snel gebruikt kunt maken van de bureaustoelen. Door de korte droogtijd krijgen huisstofmijten, bacteriën, schimmels en allergenen veel minder kans. Met bureaustoel reinigen worden vuil, vet en vlekken voor bijna 100% verwijderd. De kleur van de bekleding blijft mooi behouden. Ter extra bescherming tegen vocht en vuil kan de bureaustoel na de reiniging worden geïmpregneerd.

Vraag een gratis proefreiniging aan

Meubelreinigeraanhuis.nl is gespecialiseerd in bureaustoel reinigen voor privé, commercieel en zakelijk gebruik. Onze vakbekwame en ervaren medewerkers hebben de modernste reinigingsapparatuur en schoonmaakmiddelen. Bent u nieuwsgierig naar het resultaat? Vraag direct een gratis proefreiniging aan, zodat u met eigen ogen kunt zien en ruiken wat het positieve effect is. Voor meer informatie, advies, het maken van een afspraak of het aanvragen van een vrijblijvende offerte kunt u ons bellen of e-mailen (info@schonevloeren.nl).

Gebruik onderstaand formulier om een offerte aan te vragen.

  • Over de reiniging

  • Uw gegevens

  • Hoe kunnen we u bereiken?

  • Hier sturen we de vrijblijvende offerte naar toe.

WhatsApp ons
Call Now Button