Waarom meubelreiniging?

Denkt u aan het weggooien van uw meubels? Probeer eens een uitgebreide meubelreiniging!

Als u geen vuil, kringen of vlekken in uw bank, stoelen, matras, trapbekleding, tapijt of vloerkleed ziet, betekent dit niet dat uw meubel helemaal schoon is. Integendeel. Ondanks stofzuigen en afstoffen neemt uw meubel dagelijks vuil, stof, uitgevallen haren en dode huidcellen in zich op. Meubels zijn een favoriete plek voor huisstofmijt, schimmels en bacteriën. Laat daarom uw meubels op professionele en voordelige wijze reinigen door de specialisten van Meubelreinigeraanhuis.nl, die beschikken over de kennis, ervaring, moderne reinigingsmaterialen en milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen voor een glanzend resultaat. Uw meubels zijn na onze komst weer hygiënisch en fris ruikend. Neem direct contact op met Meubelreinigeraanhuis.nl en profiteer van een gratis proefreiniging.

Meubelreiniging op locatie voor een gezonde leefomgeving

Een deskundige en grondige meubelreiniging, is een stuk goedkoper dan het vervangen van uw meubel. Meubelreinigeraanhuis.nl komt bij u thuis of op uw werk om deze klus te klaren. U hoeft uw meubels niet te verslepen of op te laten halen, om ze pas na dagen terug te zien. Vooral gestoffeerd meubilair is een broeiplaats van mijten. Meubelreinigeraanhuis.nl maakt gebruikt van een dieptereinigingsmachine en effectieve schoonmaakmiddelen. Met een deskundige meubelreiniging creëert u een gezonde leefomgeving. Het helpt goed als u last heeft van hooikoorts of andere allergieën.

Gratis proefreiniging

100% milieuvriendelijk

Hoge kwaliteit meubelreiniging

Reinigen op locatie, geen gesleep met meubels

Verwijdert huisstofmijt

Helpt tegen hooikoorts en andere allergieën

Wat bieden we?

Bankstel reinigen

 

Uw bank of bankstel is een blikvanger in uw interieur. Op de bank wordt geleefd. Professioneel bank of bankstel reinigen is van belang om uw zitmeubel schoon, fris en mooi te houden.

Eetkamer stoel reinigen

 

Eetkamerstoel reinigen is bepaald geen overbodige luxe, want een ongeluk zit in een klein hoekje. Denk aan koffie of wijn morsen, etensresten die naast het bord en op de stoel belanden,

Matras reinigen

 

Matras reinigen wordt in tegenstelling tot het verschonen van het beddengoed niet of onvoldoende gedaan. Dat is niet verstandig, want mensen liggen dagelijks zo’n zes tot acht uur in bed.

Caravan interieur reinigen

 

Caravan interieur reinigen is een lastige klus. De kussens, matrassen, vaste stoelen en tapijt in caravans en campers krijgen gedurende uw vakanties en uitstapjes veel te verduren.

Leren bankstel reinigen

 

Meubelreinigeraanhuis.nl heeft de expertise, ervaring, moderne reinigingsmaterialen en effectieve schoonmaakmiddelen om uw bank te ontdoen van vuil, vlekken en nare geurtjes.

Stoffen bankstel reinigen

 

Voor een stoffen bankstel reinigen is stofzuigen en het oppervlakkige vuil met een vochtig doekje verwijderen niet voldoende. Een grondige reiniging van uw zitmeubel vraagt méér.

Fateuil reinigen

 

Niets zo storend als een vlek in uw fauteuil, of de penetrante urinegeur van een huisdier die tegen uw relaxstoel heeft geplast. Roep voor fauteuil reinigen de deskundige hulp in van Meubelreinigeraanhuis.nl.

Urine uit meubels verwijderen

 

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Het kan gebeuren dat uw huisdier of baby op uw bank of fauteuil plast. Urine uit meubels verwijderen is niet eenvoudig en vraagt een speciale aanpak.

Zorgstoel reinigen

 

Zorgstoelen worden zowel privé thuis als in zorginstellingen intensief gebruikt. Een zorgstoel heeft het zitcomfort van een relaxstoel en heeft vaak een brandwerende stoffering.

Verwijdering van hardnekkige vlekken

Meubelreinigeraanhuis.nl verricht zijn werkzaamheden voor particulieren, bedrijven en instellingen door heel Nederland. Onze reinigingsdiensten zijn divers. Van stoffen en leren banken en bankstellen, fauteuils, eetkamerstoelen, zorgstoelen, autostoelen, bureaustoelen en vergaderstoelen tot restaurantstoelen, bioscoopstoelen, theaterstoelen, matrassen, caravaninterieurs, meubels impregneren en urine van huisdieren uit meubels verwijderen. Wij voeren eerst een testreiniging uit, zodat wij de exacte plekken en de mate van vervuiling kunnen vaststellen. Op basis hiervan kunnen wij een gerichte en grondige reiniging uitvoeren. Meubelreinigeraanhuis.nl verwijdert in overleg met u ook hardnekkige vlekken als gemorste koffie, rode wijn, chocolade of inkt. Uw meubel kan wat vochtig worden, maar door onze professionele blower met sneldrogende werking kan uw meubel weer vlot  worden gebruikt.

Neem direct contact op voor een gratis proefbehandeling

Met een reiniging van uw meubels door Meubelreinigeraanhuis.nl krijgt u weer schone en fris ruikende meubels, die hierdoor ook langer meegaan. Bel of e-mail (info@schonevloeren.nl) voor meer informatie, advies of het maken van een afspraak. U krijgt altijd een gratis proefbehandeling. Als u het formulier op onze website invult, doen wij u een passend aanbod voor meubelreiniging van hoge kwaliteit.

Gebruik onderstaand formulier om een offerte aan te vragen.

  • Over de reiniging

  • Uw gegevens

  • Hoe kunnen we u bereiken?

  • Hier sturen we de vrijblijvende offerte naar toe.

WhatsApp ons
Call Now Button